Ringtraining

Wilt u met uw hond naar een tentoonstelling of clubmatch? Dan is het nodig met uw hond te oefenen op het gedrag in de ring. Tijdens de ringtraining leert u wat er van baas en hond verwacht wordt in de ring, en hoe u uw hond zo optimaal mogelijk presenteert aan de keurmeester.
Ringtraining is niet alleen voor de beginnende exposant (persoon die een hond uitbrengt op een show). Ook de ervaren exposant zal nog regelmatig op de ringtraining komen om zijn hond te laten wennen aan het gedrag in de ring, aan personen en andere honden. Op deze avonden worden natuurlijk ook tips onderling door exposanten uitgewisseld.
Wij verzorgen de ringtraining doorlopend elke 1ste en 3de maandagavond van de maand, tenzij anders wordt aangegeven bij Berichten en op de Kalender van de website.
 

Nieuw vanaf september 2020:
We trainen in kleinere groepen en de lestijd is iets korter. In verband met het betasten van de hond is een mondkapje verplicht, deze dient u zelf mee te nemen. Kom pas naar binnen wanneer de lopende les is afgelopen en neem geen toeschouwers mee. Dat voorkomt extra drukte in de kantine.
Om deel te kunnen nemen aan de ringtraining, dient u zich voor elke les apart in te schrijven via het online inschrijfformulier op de website (Inschrijven).
Hier kunt u de maand, de dag en het tijdstip kiezen dat past bij u en uw hond.

Lestijden:

Puppy’s van kleine en grote rassen tot 10 mnd. en voor een beginner met een oudere hond 19:30 uur
Gevorderde met een hond vanaf 10 mnd. van de kleine rassen 20:00 uur
Gevorderde met een hond vanaf 10 mnd. van de grote rassen 20:30 uur

De kosten vindt u bij: Tarieven

 

Book your tickets