Ringtraining

Ringtraining Kynologenclub Arnhem & Omstreken

Vanwege de Corona uitbraak zullen we anders met de beschikbare ruimte in het gebouw en op het terrein van Kynologenclub Arnhem moeten
omgaan. Als het om hygiëne gaat dienen natuurlijk alle maatregelen m.b.t. de Corona, te worden nageleefd.

De regels van de Raad van Beheer voor shows zijn nog niet bekend, maar we proberen ons daarop zo goed mogelijk voor te bereiden.

De opzet van de ringtraining is daarom vanaf het nieuwe seizoen gewijzigd.
We trainen dan in kleinere groepen, dus minder lang wachten, de lestijden zijn daarom iets korter.
Omdat de afstand tussen de deelnemers minimaal anderhalve meter moet zijn, betekent dit ook dat er minder mensen in de kantine – waar de ringtraining plaatsvindt – tegelijkertijd aanwezig kunnen zijn.
Houd hier rekening mee: kom niet te vroeg of te laat en wacht bij de deur tot de voorgaande les afgelopen is. Zo zijn er niet teveel mensen in de trainingsruimte tegelijkertijd aanwezig.
Geen toeschouwers in de ruimte zelf, tenzij in overleg met de instructeur!
Neem dus voor de ringtraining niet alleen uw showlijn, beloning (koekjes of een speeltje), maar ook een mondkapje mee. Dan kunnen niet alleen wij, maar ook de honden daaraan wennen.
Puppy’s dienen minimaal 12 weken oud te zijn en aan de lijn te kunnen lopen (alle honden dienen getiterd of gevaccineerd te zijn volgens geldende voorschriften). Een showlijn is niet verplicht, maar het dragen van een goed zittende halsband met een niet te zware lijn van ongeveer 1.20 mtr. á 1.50 mtr. is aan te bevelen.

Wanneer starten wij:
3e maandag van september 2020

Daarna, zoals gebruikelijk, iedere 1e en 3e maandag van de maand, tenzij anders aangekondigd (bij Berichten en/of de Kalender van de website).

  • 19.30 uur tot 20.00 uur
  • Doelgroep: Beginners: pups van kleine en grote rassen tot 10 maanden en voor onervaren handlers/eigenaren van oudere honden.
  • Maximaal 4 combinaties
  • 20.00 uur tot 20.30 uur
  • Doelgroep: gevorderden met honden vanaf 10 maanden van de kleine rassen.
  • Maximaal 5 combinaties
  • 20.30 uur tot 21.00 uur
  • Doelgroep: gevorderden met honden vanaf 10 maanden grote rassen.
  • Maximaal 5 combinaties

Deelnemen alleen mogelijk per inschrijving via de website van de Kynologenclub Arnhem, dit gaat per les!

Betalen bij voorkeur van te voren via iDEAL (zie inschrijfformulier). Heeft u nog een geldige knipkaart: vermeld dit dan bij ‘Opmerkingen’ op het inschrijfformulier.

Heeft u vragen, stuur dan een e-mail naar cursussen@kynologenclubarnhem.nl

 

Print your tickets