Overlijden Evert Wieldraaijer

In memoriam Evert Wieldraaijer

Op 11 december 2018 is onze oud-Voorzitter en ere-Voorzitter Evert Wieldraaijer op 88 jarige leeftijd overleden.

Na ruim 20 jaar voorzitterschap heeft Evert op 8 april 2003 tijdens de Algemene Ledenvergadering zijn functie neergelegd als voorzitter van de Kynologenclub Arnhem & Omstreken. Tijdens deze vergadering werd hij benoemd tot ere-Voorzitter van onze vereniging.
Gedurende zijn periode als voorzitter heeft hij onder meer samen met Zeeg van der Stelt, eigenhandig ons clubgebouw gebouwd bij de waterzuiveringsinstallatie aan de Drielsedijk.
Nadat de vereniging te horen kreeg dat de KC Arnhem hun vertrouwde locatie moest verlaten in verband met de uitbreiding van de waterzuiveringsinstallatie, heeft hij met zijn medebestuursleden om de tafel gezeten met de gemeente Arnhem om de voorwaarden te bespreken. In 2006 en 2007 is hij de bouwpastoor geweest van onze schitterende huidige accommodatie. Zonder Evert hadden we de huidige KC Arnhem nooit gehad.

In 1972 is Evert de grondlegger geweest van onze Pinkstershow. Sindsdien is hij een pijler geweest waar de organisatie op kon bouwen en kon terugvallen als er vragen waren met betrekking tot de organisatie van de Pinkstershow. Tot en met 2015 is hij de gastheer geweest van onze show. Het deed hem dan ook ontzettend veel pijn dat hij dit, in verband met zijn ziekte, niet meer kon invullen. Ondanks zijn ziekte heeft hij tijdens de Pinkstershow van 2017 de Best in Show keuring nog verricht. Voorafgaande aan deze Best in Show keuring hebben we als showwereld afscheid genomen van Evert door het vormen van een schitterende erehaag, bestaande uit de aanwezige keurmeesters, ringmedewerkers en de vrijwilligers van de KC Arnhem.

Evert, Bedankt! Je zult gemist worden . . . . . . .

 

 

 

Print your tickets