Jonge Honden

Jonge Honden

De periode in het leven van de hond waarin hij/zij meedoet aan deze cursus zit vol met veranderingen. De hond is onderweg naar volwassenheid en ook bij honden gaat dat gepaard met hormonen en alles wat daarbij hoort.
Aan ons als bazen is het de taak om de hond hierbij zo goed mogelijk te begeleiden. Deze cursus zal u hierbij zeker van pas komen.

De Jonge Honden cursus is voor degenen die nog géén, een verkorte of zelfs al een complete puppycursus hebben gevolgd. De cursus is bedoeld voor de wat oudere pup die al wat meer belast mag worden.
Er komen aspecten aan bod die hond en baas in een hondenleven goed van pas kunnen komen: niet trekken aan de lijn, gewenst gedrag naar andere honden en mensen, omgaan met vreemde objecten, plat liggen, etc. Zo worden zij ook voorbereid om naar de A cursus te gaan. En dat alles op een speelse manier.

Meenemen naar de les: normale halsband of tuig met een normale riem, kleine voertjes die sterk ruiken en die je snel kunt pakken. Alsmede een speeltje dat de hond en baas samen kunnen vast houden (zonder piepertje).

De leeftijd van de hond bij aanvang van de cursus: tussen de 4 en 8 maanden.

Deze cursus wordt bij voldoende aanmeldingen gegeven op:

Maandagavond 20:00 uur
Woensdagmiddag 14:00 uur of 15:00 uur
Woensdagavond 19:00 uur of 20:15 uur
Vrijdagmiddag 14:00 uur of 15:00 uur
Vrijdagavond 19:00 uur of 20:15 uur
Zaterdagmorgen 10:00 uur of 11:15 uur
Zomerblok
Woensdagavond 19:00 uur of 20:15 uur

De kosten vindt u bij: Tarieven

Book your tickets